Niin se kuu taas vaihtui. Ja mies palasi töihin. Ja poitsu hoitoon. Nyt syksyllä joutuu olemaan enemmän mun äidillä, kun miehen vanhemmilla on putkiremppa. Eikä siellä ole silloin kiva olla. Eivät isovanhemmatkaan ole siellä. Eilen poitsulla alkoi kerho. Sellainen leikkikerho, jossa saa lapset olla 1,5 h. Itkun kanssa pieni sinne jäi. Vanhemmat opastettiin lähtemään nopeasti pois. Vartin oli itkeskellyt siellä, sitten toinen kerhotäti oli lähtenyt kiertämään poitsun kanssa paikkoja. Oli itku loppunut, mutta suu oli jäänyt mutruun. Toisen pojan kanssa rupesi tutkimaan autoja ja palikkaleikkiä. Autoilla leikki vielä kun tulin hakemaan.

Nallehaalari pääsi uuteen kotiin, samoin muutama ihanan tuoksuinen oriflamen pullo ja purkki odottavaa äitiä piristämään. Kameraan sain uuden kortin, joten latailen kuvat koneelle kunhan kerkeän. AIkaa ei tunnu olevan oikeen mihinkään.. toisinaan miettii, minne se aika oikein kuluu.. ? Ostin viime kuun lopulla kahvakuulan ja treeni- hulavanteen (painaa 1,2 kg). Joka päivä olen koittanut pyöritellä, toiseen suuntaan sain keskiviikkona 212 pyöräytystä yhtä jaksoisesti, sitten aloin treenaamaan toiseen suuntaan. Eilen sain jo 15.. tosi vaikeeta! Ostin työkaverilta kirpparilta verhot, tykästyin niihin kovasti, ja ne on kuin tehty meidän olkkari-takkahuoneeseen. Tykkään!

Uusi työ puikoilla, eilen kävin anttilassa, kun poitsulle piti ostaa synttärilahjaksi tilatut syyskengät. Samalla kävin kurkkaamassa lankapuolen, Ja monta ihanaa lankaa löytyikin, puro batikkia, softya ja novitan kidettä

Viime viikonloppuna oli kaupungilla tapahtuma, ja poitsu sai olla aasin rattaissa, tässä kuva aasista