Viikonloppuna saatiin nauttia kauniista ilmoista. Perjantai oli tosi lämmin päivä.

koko päivä kului sisällä, kun aamulla piti opiskella työasioita, melkein pari tuntia kestävä verkkokoulutus. Poitsun kerhoaika siinä meni, ja vähän enemmänkin. Töissä on uusi uudistus menossa, ja koko henkilökunta koulutetaan sitä varten. On koulutusta, korttien varmentamisia, koodien ja listojen tekoa. Puhpuh. Kiva uutinen töissä oli se, että ens viikolla on ihan muihin aiheisiin liittyvä  koulutus. Se vaan tarkoittaa helsinkiin matkustamista kahtena päivänä.. no, onneksi pasilaan asti saa mieheltä kyydin pitkät sukat sain valmiiksi, ne pitää vielä päätellä. Naapurin tytöllä oli tässä taannoin synttärit, lahjaksi 5-vee prinsessa sai helmisetin, prinsessa-värityskirjan, keiju-satukirjan ja itsetehdyt kämmekkäät puunappi-kukkasilla. Niistä tuli kivat, mutta yksi moka sattui. Laitoin puunapit merkeiksi ja toinen meni väärälle puolelle idean kopsasin sadelta, ja tein miehen veljen vaimolle myös kämmekkäät, vähän niinku tuparilahjaksi

miehen veljellä oli tuparit, ja voi vitsi, miten ihana koti heillä oli. Kade! Kaikki ihan uutta, ja asuinaluekin uusi. Meidän kodin vastakohta..

Poitsun kummit saivat vauvan, pienen prinssin on siitä jo viikko ja päivä aikaa, mutta ei olla vielä tätä komistusta nähty. Oli alle 2,5 kg syntyessään, niin tarkkailu on tarkempaa kuin isommilla. Ja kun olen vielä vähän räkäinen/ yskäinen, niin katsottiin parhaaksi mennä katsomaan vasta kun olen ihan kunnolla parantunut. Ja poitsun tietty kanssa pitää parantua, taas nenästä valuu räkää ja yskä kiusaa varsinkin yöllä. Kävin uudestaan lääkärissä, ja korvat edelleen tulehtuneet, samoin poskiontelot. Eli jouduin uudelle kuurille. Lauantaina otin osittain osaa varpajaisiin, sen ajan, kun mies kävi poitsun kanssa saunassa. Ihan kivat juhlat, pidettiin meillä, kun on hyvä sauna ja paljon tilaa. Sitten miesporukka lähti baariin ja mä jäin kotiin lepäilemään/ nukkumaan poitsun kanssa.