Ei kai koskaan pidä sanoa, mutta nyt tuntuu, että tauti on hellittänyt. Vihdoin ja viimein. Välillä yskittää ja välillä nenä vuotaa, välillä ääni kähisee, mutta ei enää läheskään koko aikaa. Kolme kertaa sen taudin takia piti käydä lääkärissä, ja koko ajan tuli kovemmat lääkkeet. Mutta ei ne silti tautia parantaneet. Nyt, kun itse olen suht kunnossa, niin miehelle tuli flunssa. Ensin meni ääni, sitten, oli korkea kuume, ja nyt on niin räkäinen ja yskäinen, että hermot menee. Poitsullakin vähän räkänokka, ja yskä, mutta ei kuumetta eikä lämpöä. Mies kävi lääkärissäkin eilen, mutta ei ollut mitään lääkkeen tarvetta. Kotona on nyt kaikkea perusflunssalääkettä (multa jäi yskänlääkettä, tukkoisuuslääkettä, ja kortisonisuihketta, ja toki astmalääkettäkin.

Viime viikonloppuna keksin järjestää puoli-ex tempore juhlat poitsulle, kun oli hänen nimpparit. Lauantaina olin töissä, perjantaina tein juustokakun ja kävin ostamassa herkkuja juhliin. Lauantaina töitten jälkeen siivosin, laitoin herkut esille ja suunnittelin Halloween asut mulle ja poitsulle. Kutsuin juhliin naapurit ja saden perheineen. Aitanaapuri oli pois kotoa, mutta tien toisessa päässä asuvat naapurit pääsivät tulemaan ja sade lapsien kanssa. Olipas meillä hulinaa, kun juhliin tuli 7 lasta ja 3 aikuista. Tuntui meidän koti aika pieneltä ja ahtaalta (mitä se toki onkin). Mutta kaikin puolin mukava juhla, illallla olin aika väsy, lämmiteltiin sauna, ja aika pian sen jälkeen tulikin uni meille kaikille.

juustokakku

muita herkkuja (pistaaseja, nallekarkkeja ja toffeekuulia)

 

Ai niin, lauantai aamuna mies kävi poitsun kanssa katsomassa Aarne Alligaattori ja viidakkorumpu - bändiä. Siihen on erityinen syy, miksi tämä on poitsulle tärkeä.

Aarne Alligaattori

Jotain valmistuukin, jambo- langasta mekko itselleni, 4 kerää meni lankaa, vielä olisi tarkoitus vähän koristella sitä puisilla kukka napeilla. Ohje oma. Samaisesta langasta on työn alla miehelle jotain mukavaa isänpäiväksi

Lämmintä ja aurinkoista ilmaa riittää, nautitaan siitä