Niinkun olen jo aiemmin maininnut, on tässä tiedossa useita pikkujouluja. Miehellä oli ensimmäiset viime perjantaina. Lauantain olin töissä ja sunnuntaina menimme uimaan. Spinnauskaverini teki oharit, kun pitkän kuntoilutauon jälkeen teki polvet tenän. Sanoin, ettei haittaa, ja pitää antaa paikkojen parantua rauhassa. Maanantaina kävimme poitsun kummien kanssa hienostelusyömässä riksun uudessa ravintolassa, asema x:ssä. Oli hyvää ruokaa, mutta oli meillä tai no miehellä jotain aihettakin juhlia. Hän sai kessun natsat oli hauska ilta, yön poitsu oli mummun luona, joten saimme olla ihan kaksin kotonapolteltiin takkaa, ihan rauhassa, ajan kanssa. Ja sai nukkua rauhassa pitkään, ja makoilla sen jälkeen kun oli herätty. Ja aamupalankin sai syödä rauhassa. Ah.

Eilen miehellä oli taas pikkujoulut, tällä kertaa leipätyöstä. Sanoi ottavansa iisisti, mutta melkoisen väsynyt on tänään ollut tänään illalla on nimittäin taas pikkujoulut, tällä kertaa mun työpaikan, ja samaan aikaan ikävästi päällekkäin miehen kaverin pikkujoulutuparit. Käyn ensin työkavereitten kanssa syömässä, sitten menen "vähän" myöhässä tupareihin. Lahjaksi saavat iskän tekemän leikkuulaudan, aarikan hirvi snapsilaseja ja pari tiskirättiä Tiialta!

Tänään touhuttiin vähän pihalla, kolailtin pihaa, poitsu istui pulkassa, ja minä vedin ja teimme lumiukon. Ei siitä kovinkaan kaunis tullut, kun ruoho vaan vilkkuu pinnalla.. no tehtiin kuitenkin.

pieni mies ja iso lapio

lumiukko parvekkeelta kuvattuna

pari kynttilälyhtyä portin pielessä

Minä tarvitsin uuden auton. Kävimme ostamassa sellaisen yksityiseltä myyjältä. On muutama vuotta uudempi kuin vanha auto. Vanhan auton leima olisi loppunut 27.12. Uudessa autossakin on/ oli vikoja, ensin luulimme, että on ostettu sika säkissä, mutta onneksi on saman merkkinen kun vanhakin, niin saatiin osia vaihdettua, ja tällä uudella autolla olen jo vähän ajellutkin

tämä kuvassa etummainen, jonka tarina on lopussa, keskellä uusi punainen autoni ja viimeisenä miehen työsuhdeauto

Tässä joku aika sitten kävimme ystävän luona glögittelemässä, kun pikkujoulutemppujumppa meni mönkään. Oli mukana kaikille kotona oleville pienet paketit: nuorimmalle huutonetistä löytynyt joulunpunainen samettimekko, vanhemmalle tytölle. kummitytölleni suojelusenkeli heijastin, ja ystävälle muutama erilainen partyliten kynttilä. Mukanamme veimme poitsun ja mummun tekemiä pikkupipareita ja purkillisen glögiä. Vähän hätäinen visiitti oli, kun menimme poitsun kanssa vielä sinne jumppaan, ja se alkoi 10.40.. no joo, eihän se ole aikaisin muuten, mutta kun me olemme tällaisia aamun torkkuja Mutta ihana oli nähdä

Pieniä paketteja olen saanut aikaiseksi, vaikeimmat on vielä jäljellä.. mitäköhän heille keksisi??