Nyt ollaan askelta lähempänä uutta kotia. Käsirahat kummastakin maksettu, kunto/kosteustarkastukset tehty ja kaikki kunnossa. 30.7 tehdään kaupat. Jaiks.

Lämmintä riittää. Mies jäi isäkuukaudelle. Mökillä ollaan ajateltu olla, enemmän tai vähemmän. En ole jaksanut kuvata. Oikeen mitään. Tai jos olen jaksanut, kuvat ovat kamerassa. 4 yötä putkeen ollut rankkoja, hampaita kait tulossa. Alkaa olla voimat loppu, pää sekaisin, kun ei saa nukkua.

Mies ja poika ovat nyt mökillä, ja minä olen kotona. Pakkaamassa ja hoitamassa asioita- ja tietysti lepäämässä ja lataamassa akkuja. Ensi viikolla poika täyttääkin jo vuoden eilen sain kuulla että  ystävä sai tytön. sen kuultuani tuli tarve saada paljon kaikkea ihanaa vaaleanpunaista, ja löytyihän sitä kivasti ystävä oli varma että olisi saanut pojan niin oli siniset sukat odottamassa... piti sitten kiireellä ruveta tekemään vaaleanpunaisia. EIlen kävin tyttöä ja ystävää katsomassa, mutta sukat jäi kesken. Sanoin, että vien ne tänään (varsi on jo melkein valmis toisesta, toinen sukka on jo tehty)

Nyt on 1-vee juhlat juhlittu ja taas olen yksin kotona.. nyt oli otettava itseään niskasta kiinni ja alettava nimeämään kuvia 4 kk:n ajalta.. samalla tuli lisäiltyä kuvia tännekin, mitä kaikkea on tullut tehtyä