Nyt on ollut tosi paljon menoa, milloin minnekin. Hengähdystauot on ollut vähissä, joten en ole jaksanut tai kerennyt kirjoittaa tännekään. No, nyt on hetki, kun poitsu on kerhossa, mies vei, ja taata hakee. Pääsee poitsu leipomaan mummun kanssa pipareita viime viikonloppu meni messuillessa, lauantaina kävimme tyttöporukalla Tampereen käsityömessuilla ja sunnuntaina oli ammattimessut Pasilan messukeskuksessa. Sunnuntain messuille menin poitsun kanssa, jotta mies sai rauhassa vaihtaa talvirenkaat autoon. Vielä pitäisi tehdä sama operaatio pyörään. Nastarengas on jo ostettu, yritin itse vaihtaa, mutta en saanut pulttia auki.. eli mies saa auttaa siinäkin. Kohta alkaa pikkujoulukausi. Viikon päästä on miehen oman firman pikkujoulut, 5.12 miehen kaveriporukan hienosteluillallinen, 9. 12 miehen työpaikan pikkujoulut ja 10.12 mun työpaikan pikkujoulut päällekkäin yhden miehen kaverin tuparipikkujoulujen kanssa. 17.12 on suunnitteilla pikkujoulut samalla tyttöporukalla kun viime vuonna vietettiin mun kolmekymppisiä. Kaikki ei ole vielä vastanneet, mutta tämä päivä on sopinut jo kahdelle (ja minulle). Ai niin, sitten on vielä temppujumpan pikkujoulut, joihin saa osallistua 2 lisähenkilöä per jumppaava lapsi. Kysyin vetäjältä, saako tulla 1 aikuinen ja 2 lasta, ja se sopii mukaan tulee sade tyttöjen kanssa, kun Peikko on samaan aikaan kerhossa.

pikkujoulupaketteja

Tampereen messuilla oli paljon väkeä viime vuonna kävimme siellä sunnuntaina ja väkeä oli paljon vähemmän. Tänä vuonna messujen päätarkoitus oli ostaa täytteitä poitsun joulukalenteriin. Ja hyvin se täyttyikin, enää 6 pussista puuttuu yllätys. Ostin nappeja, helmiä, nauhan, piparimuotin ja poitsun mummu osti jumboreissulta cars- sukkahousut. Ne on sitten jouluaaton pussissa

Pari hattua olen neulonut, muuten en ole saanut mitään aikaiseksi. Paitsi pitkäaikainen kuva-taulu projekti. Se komeilee nyt makkarin seinällä! Liikuntaharrastus, spinnaus, sai tuulta purjeisiin, kun äitiyslomalla oleva työkaveri rupesi/ rupeaa käydä mun kanssa sunnuntai-iltaisin kerran ollaan käyty, ja ylihuomenna mennään taas!

valkoinen hattu on itselleni, korvaläppäpipo poitsulle myöhäinen nimpparilahja (lankoina seiskaveikka ja ticotico)