Tämä kysymys askarruttaa kovasti, vieläkään ei ole autossa talvirenkaita. Niin, siis minun autossa. Mies kävi vaihdattamassa omaan autoonsa liikkeessä. Kun ei maksa sen enempää, kun on työsuhdeauto. Olen miettinyt pyöräänkin talvirengasta. Yksi vanha työkaveri sanoi, että se on hyvä juttu. Se on mulla vasta suunnitteluasteella, saa nähdä, kerkeänkö ennen lumia sen hoitamaan..

Tänään on juhlittu isejä. Ensin meidän kotona poitsun isi sai paketin ja aamukahvit kakulla. Ukille savoon laitoimme paketin jo keskiviikkona. Sinne lähti paita, johon kirjoitettiin ukki, ja siniset kädenjäljet poitsu taiteili siihen. Ei tullut kuvattua, kun kiireellä sen teimme. Samana päivänä laitoimme joululahjat isovanhemmille tilaukseen, eli kalenterit poitsun vuoden tapahtumista. Tänään mies sai idean isälleen isänpäiväkortista, ja veisti sen monivärisestä puusta. Halusi siihen maiseman ja talon, mutta ei kuulemma osannut sitä piirtää. Joten minä tein sen. Toiselle puolelle kirjoitettiin poiitsun kanssa Hyvää isänpäivää taatalle, ja poitsun valkoiset kädenjäljet. Tällä viikolla teimme isille isänpäivänkakun, sovelsin montaa ohjetta ja sen lisäksi tein muutaman jutun omana kokeiluna. Ihan hyvää tuli, mutta lopputulos ei ollut ihan sellainen kun suunnittelin

kakku, aydämen muotoinen, poitsun kädenjäljillä

poitsun tekemä kortti, kerhossa olivat askarrelleet

työn alla, valkeaa paljettilankaa

myös työn alla, ticoticoa ja valkeaa yhdistelmänä

Viime julkaisussani totesin, että tauti on voitetu, nyt tuli takapakkia. Sain ilmeisesti mieheltä flunssan takaisin. Pah.